Strandvakantie

Strandvakantie

Ons volledig gamma ontdekken?
Maak snel een afspraak bij onze Selectair-reisexperten.

Wie wil er nu niet op vakantie naar een paradijselijk strand? Maar de juiste strandvakantie kiezen, is vaak moeilijker dan gedacht. Gelukkig helpen wij je graag op weg naar de ideale zonvakantie.
 

Een strandvakantie dichtbij
Zit je niet graag in een vliegtuig? Dan hoef je geen volledige oceanen over te steken. Vergelijk bijvoorbeeld Griekenland (2 tot 4 uur vliegen) met het paradijselijke Kaapverdië (6 à 7 uur vliegen). Een vakantie aan zee kan ook perfect met de auto, bijvoorbeeld in Frankrijk of Italië. Kroatië is ook een gedroomde strandvakantie, met kleine idyllische baaitjes en smaragdgroen water.

Liever een exotische vliegvakantie?
Wil je net graag ver weg gaan? Begin dan maar te dromen van de Caraïben (een kleine 10 uur vliegen) of de eilanden in de Indische Oceaan (ongeveer 12 uur vliegen).De meest fervente globetrotters (of vliegfanaten) raden we Frans-Polynesië aan. Meer dan 20 uur in het vliegtuig, maar ook een 20/20-score voor een strandvakantie uit een Bounty-reclame.

Een zonvakantie in de winter of in de zomer
De Caraïben, Mexico en Midden-Amerika bezoek je het best tussen december en april. Ideaal om te overwinteren, dus! Mauritius, de Malediven en de Seychellen genieten het hele jaar door van een aangenaam klimaat. Het zijn dus ook uitstekende opties tijdens ‘onze’ zomer. Dat geldt ook voor Frans-Polynesië. Want het droge seizoen loopt daar vanaf midden mei tot halverwege oktober. Kaapverdië heeft het meest aangename klimaat tijdens onze wintermaanden.

Een sportieve vakantie aan zee
Nog een mogelijkheid om strandvakanties te filteren? Maak vooraf voor jezelf uit wat je het liefst doet. Is dat surfen of snorkelen? Diepzeeduiken of zwemmen met schildpadden? Alleen bruinen of de zee combineren met wat cultuur? Zo ontdek je snel welke strandvakanties bij jou passen.

In welk klimaat voel jij je het best?
Nog één tip: kijk ook even naar het klimaat. Exotische stranden hebben vaak een tropisch klimaat. Hou je niet van een hoge luchtvochtigheid? Dan is een bestemming met een woestijnklimaat meer iets voor jou. Hallo, Oman, Qatar of Egypte!

Blijft het moeilijk kiezen? Dan bespreken we graag nog meer factoren die van een strandvakantie ook jouw droomvakantie maken. Hieronder vind je alvast een selectie van onze vakanties aan zee. Maar we hebben veel meer! Neem dus gerust contact met ons op.
 
 
 
 

Ann helpt je graag verder
Ann helpt je graag verder

Ann helpt je graag verder

Selectair Luna Travel

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Urselseweg 33
9910 Knesselare